Som du säkert känner till kom det en ny dataskyddsförordning den 25 maj (GDPR) som ersätter personuppgiftslagen (PUL). Vi är måna om att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Den kontaktinformation som du har delat med oss används på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Självklart delar vi aldrig med oss av eller säljer dina kontaktuppgifter till någon annan. När du beställer bilder genom denbilden.se samlar vi in uppgifter för att kunna ta betalt och för att leverera dina bilder enligt köpeavtalet. Uppgifterna blir en del av bokföringen och sparas i enlighet med bokföringslagen.

Du har rätt att när som helst få information om de personuppgifter vi behandlar om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller ej längre relevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av legala skäl (t. ex. för bokföring). Vill du att vi ska ta bort alla personuppgifter vi har om dig ber vi dig vänligen kontakta Den Bilden per email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Cookie Policy

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies.

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val.

  •  En permanent kaka ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
  •  En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

Den Bilden använder även Google Analytics för att kunna se statistik över hur många som besöker hemsidan och på vilket sätt. För att kunna göra detta används cookies. Om du inte vill att dina besök på denna webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics finns det ett tillägg som du kan installera i din webbläsare. Tillägget finns att hämta hos Google. Alternativt så kan du göra inställningar i din webbläsare för att neka användningen av cookies. Läs mer nedan:

Om du ej vill acceptera cookies:
De flesta webbläsare har en standardinställning som accepterar användningen av cookies, men du kan enkelt göra en inställning för cookies i din webbläsare så att det inte sparas några cookies på din dator. Där går det även att  blockera cookies eller radera de cookies som finns lagrade på datorn. Se instruktioner för just den webbläsaren som du använder om hur du ska gå tillväga.